Få trykt magasin, katalog og tidsskrift billigt

Limbunden magasiner med 4 buk & sidelim, hæftet og renskåret magasiner og tidsskrifter.adultporn.ccadultpornadultpornadultporn.ccadultporn.cc
Exclusive magasin

Tryksager i super kvalitet til billige priser.

Trykning af magasiner, brochurer, kataloger, etiketter, emballage, kuverter m.m.

Trykning i heatset

Heatset maskiner er bygget således at de trykker 4+4 CMYK. Maskinerne er bygget efter A4-formatet til Europa, hvilket betyder at det færdige produkt er A4 med max. overstørrelse på 23,5 x 30,0 cm.

Magasiner trykt i heatset-rotation, er hvor papiret løber ind i maskinen fra store ruller. Maskinerne trykker hurtigt og kan aflevere in-line færdigt brochurer eller falset trykte læg. Det billiggør den efterfølgende bogbindingen i.h.t. ark-offset.

Trykværket er som i ark-offset bygget op omkring en pladecylinder, en gummidugscylinder og en modtrykscylinder. Hér er ”modtrykscylindren” dog gummidugscylinder, kaldet blanket to blanket. Papiret kører fra rullestellet vandret igennem maskinens trykværker hvor det modtager tryk i 4+4. Derfra kører banen direkte igennem en „heater“ (ovn) som tørrer farven, efter ovnen kører banen normalt rundt om 4 kølevalser der køler papirbanen ned og papiret genvinder lidt af den fugtighed der fordampede i ovnen. Derefter passerer papiret igennem et silikoneværk for at give papiret lidt smidighed tilbage inden papiret rammer false værket, hvor produktet enten færdiggøres ved hjælp af limdyser eller klammehæfter eller bliver kørt ud som falsede læg, til videre forarbejdning i et bogbinderi.

Heatset-maskinerne betegnes efter hvor mange A4-sider de kan producerer i ét gennemløb. Selve trykformatet er som i ark-offset, begrænset af pladecylinderens længde og omkreds. Hér defineres det bare på en anden måde, idet man taler om målene for max banebredde og „cut-off-længde“.

Dine magasiner og kataloger bliver endnu mere attraktive, hvis du vælger kraftigere papir til selve omslaget og evt. vælge kachering med hotfoil på yderside af omslaget.

Trykning i ark

I ark-offset trykkes der på løse papirark i formater fra 12 x 18 cm til 120 x 162 cm. Der trykkes på maskiner med trykværk som kun kan trykke en farve ad gangen og helt op til maskiner med 12 trykværker som kan trykke 12 farver (eller 6+6) i ét gennemløb. Der trykkes både på bestrøgne og ubestrøgne papirkvaliteter i gramvægte fra ca. 70 gram til 700 gram, i oplag på fra 500 trykark til 25.000 trykark, pr. pladesæt. Rasterfinheden i ark-offset kan gå op til 354 linier pr. cm i tøroffset og 120 linier pr. cm i offset.

Ark-offset er dermed den trykmetode der kan gengive det mest detaljerede trykbillede, hvilket er medvirkende til at kunne fremstille tryksager af en høj trykkvalitet.

Trykmaskinernes hastighed oplyses fra maskinfabrikanterne til mellem 5.000 og 18.000 ark i timen. Men den faktiske tryk hastighed er afhængig af papirkvaliteten og af det trykbillede der skal trykkes. Heatset maskinerne trykker op til 70.000 ex. ark/cut off i timen. Hos Printconnect ApS trykker vi i heatset allerede fra 8.000 ex. ved 80+4s. magasiner.